Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Gloppenin henkilöt

Meredith Grafnom eli Merlin, tilan omistaja

Merlin on tallin kantava voima, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ahkerasti tilansa pyöritykseen osallistuva vaaleahiuksinen nainen on usein heinäpaalien kimpussa tai ahkeroimassa karsinoiden parissa. Tyylikkäästi pukeutuva 28-vuotias, toistaiseksi sinkku Merlin on sukunsa avustuksella työskennellyt hevosten parissa syntymästään saakka. Tytön ihka ensimmäinen poni oli elegantti ratsuponiruuna, jonka selkään hän kiipesi jo 3-vuotiaana. Siitä lähtien ei naisen päivät ovat kuluneet sukutilalla, jonka hän nykyään omistaa.

Nykyään koulussa Prix St. George, esteillä 140cm ja kentässä CCI** tasolla kilpaileva Merlin rakastaa hevosia yli kaiken ja pitääkin Gloppenin poneja ja hevosia kuin kukkia kämmenellä. Luonteeltaan hän on ystävällinen ja puhelias, yleensä tallitöiden jälkeen Meredith kutsuu kaikki tallitytöt teekupposelle kartanoonsa ja saattaa uuvuttaa heitä jutuillaan monta tuntia.

Charlotta Lahti eli Jatta, huolehtii Tellusta

Olen blondi (luonnollisesti brunetto) joudun värjäämään hiukseni aika usein. Olen myös pitkä, eli 170cm korkea. Olen varsin hoikka ja ystäväni sanovat minua aina anorektikoksi. Käytänkin hieman lisäkiloja tuovia vaatteita. Ratsastaessa minusta voisi luulla, etten tiedä mikä on ohja ja mikä on hepan korva -perusasiat voivat joskus unohtua... olen kuitenkin HeB tason ratsastaja ja hyppään 80-90cm.

Julia Wiklund eli Jelly, huolehtii Leevistä

Hei ! Minä olen Julia Wiklund, lempinimeltäni ja yleisimmin tunnettuna ihan pelkkä Jelly. Olen 14-vuotias ruskeahiuksinen ja -silmäinen, 146 cm pitkä tyttönen. Minut voi Gloppenissakin tunnistaa tallityttöjen joukosta, sillä olen varmaan yksi lyhyimmistä :D Tykkään hyvin paljon ruskeasta ja sellaisesta todella vaaleasta ehkä hieman ruskean ja vaaleanpunaisen sekoituksesta. Tummansininen on myös lempivärini ! Minulla on usein hiukseni korkealla poninhännällä, ja pantana (jos minulla sellainen on) käytän yleensä leveää kangaspantaani, joita minulla on ainakin 5, ja vielä kaikki ovat erinvärisiä ;D
Luonteeltani olen elämäniloinen ja energinen tyttö, joka tykkää auttaa tallilla paljon. Siivoaminenkaan ei tallilla ole ikinä tylsää - jos siitä tekee hauskan :D Kesäisin tykkään viettää suurimman osan ajastani hoitoponini kimpussa, sillä kesällä mikään muu ei voisi olla yhtä hauskaa.
Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi isä, äiti, pikkusiskoni Janice ja koiramme Candy. Perheeni ja minä olemme sukuamme myöten peräisin Iso-Britanniasta, ja siellä pääasiassa asummekin, mutta isän töiden vuoksi olemme joutuneet välillä hieman muuttamaan.

Jenna Hovisilta eli Jenna, huolehtii Tytöstä

Minä olen Jenna Hovisilta, 14 vuotias tyttönen, ja pituudeltani 147cm, eli lyhyenläntä. Minulla on ruskeat silmät ja musta,pörröinen melko lyhyt tukka. Luonteeltani olen temperammentinen ja helposti suuttuvaa lajia. Lempivärini on musta ja kuuntelen mielelläni heviä ja metallia, enkä hakeudu isoihin porukoihin vaan puuhailen mieluummin omassa rauhassa.

Angeline Larsson eli Ange, huolehtii Antonista

Kuka, mitä missä?
Olen siis Angeline Larsson, kavereiden kesken pelkkä Ange. Ikää minulta löytyy vain 12 vuotta, mutta kokemusta on koko iältä. Olen tosi pitkä, 167cm mutta myös erittäin hoikka. Minut tunnistaa Gloppenissa vaaleista pitkistä hiuksista, jotka ovat aina korkealla ponnarilla.
Luonteeltani olen hyvin ujo. Vetäydyn aika paljon muista, koska koulussa minua kiusataan pituuteni, ja hevosharrastukseni vuoksi. Silti olen varma, että vielä joskus on minun vuoroni näyttää maailmalle!

Joanna Lundström eli Joanna, huolehtii Leasta

Eli olen siis Joanna Lundström, ikää löytyy 13 vuotta, ja hevosia olen harrastanut pienestä pitäen. Olen pitkä, 171 cm, ja olen melko hoikka. Minulla on pitkät vaaleat hiukset, jotka ovat useimmiten leteillä tai saparoilla. Luonteeltani olen aika itsevarma, varsinkin hevosten parissa. En syrjäydy, vaan olen yleensä keskusteluissa aktiivisesti mukana.

Amy Bowl eli Amy, huolehtii Prinssistä

Olen siis Amy Bolw. Olen 14 vuotta ja olen harrastanut ratsastusta n.8 vuotta. Olen 160 cm pitkä ja olen aika tukevahko. Mutta älkää antako sen hämätä, olen (ainakin kavereiden mielestä) todella iloinen ja ystävällinen joka kuuntelee mielellään muiden surut ja murheet. Minulla on myös akne, josta minua joskus kiusataan. Mutta hevosista saan lohtua. Pidän koulusta enemmän kuin esteistä, koska nautin siitä kun ihminen ja hevonen tekevät saumatonta yhteistyötä ja kun hevonen liikkuu kauniisti ja tasapainoisesti.:) Kyllä hyppääminenkin on ihan kivaa mutta koulu on lähempänä sydäntä... Olen aika rauhallinen hevosten kanssa. En kiirehdi. Teen kaiken hevosen ehdoilla. Gloppenissa minut tunnistaa vaaleista hiuksista jotka on sipaistu epämääräiselle nutturalle.

Inna Koivuniemi, Viltsun omistaja

Heipä hei! Olen 17-vuotias tyttö, nimeltäni Inna Koivuniemi. Pituutta löytyy 172cm, eli aika pitkä olen. Luonteeltani olen iloinen ja ulospäinsuuntautunut, mutta huonoja päiviäkin löytyy. Hiukseni ovat vaaleanruskeat, tummanruskeilla ja violeteilla raidoilla.

Ireth Eklund, Titan omistaja

Olen 31-vuotias kolmen hevosen omistaja ja haluan hevosilleni vain parasta. Paremmin tulen toimeen eläinten kuin ihmisten kanssa, mutta osaan olla ystävällinen halutessani. Pituutta minulla on noin 175cm, olen hoikka mutta muodokas, hiukseni ovat pitkät ja mustiksi värjätyt. Pukeudun siististi, mutta en pröystäile. Arvostan rehellisyyttä ja luotettavuutta ja tuon sen myös ilmi. Olen aika räiskyvä persoona, mutta tarpeen vaatiessa pidän kieleni kurissa.


Tekijänoikeudet

Ulkoasun kuvat © Benny de Ruiter Stables, JMH Horses, Anthony Booth ja flying_tiger (flickr.com - lisenssi: by-nc-sa)
Kaiken muun © stall Gloppen/Merlin - ellei toisin mainita

Hevosten kuvien tekijänoikeusmerkinnät löytyvät joko kuvan alta tai viemällä hiiren kuvan päälle ja odottamalla hetken.

 

©2019 stall Gloppen - suntuubi.com